📧contact@vitatwist.nl

Heb ik een Burn-out?

Heb je veel last van stress, ben je metaal en fysiek uitgeput en voel je je prikkelbaar? Dan heb je misschien last van een burn-out.

Een burn-out komt doordat je langdurig te veel spanning of stress hebt gehad. Een beetje stress hoort natuurlijk bij het leven. Dat zorgt er juist voor dat we alert blijven. Maar wanneer de stress te veel wordt en/of te lang duurt kan het onprettig zijn en in de weg komen van het dagelijks leven.

 

Als burn-out / allround life(style) coach kan ik je helpen, met het accepteren van jouw burn-out. Hierna zullen jullie samen kijken naar de oorzaken van dat. wat jouw stress geeft, wanneer deze duidelijk zijn kan er ook gezocht worden naar oplossingen. Heb je hulp nodig? Als jouw coach ondersteun ik je ook bij het uitvoeren van de bedachte oplossingen.

 

De eerste stap heb je al gezet door deze blog te lezen, durf je het aan om weer de leiding te pakken over je leven en te werken aan herstel door nu een intake gesprek aan te vragen?

 

Het kost je maar zo'n 10 minuten van je tijd ;-)

📞 06 82 48 51 11

✉️ contact@vitatwist.nl

📲 06 82 48 51 11

Door de burn-out kun je het gevoel hebben dat je de controle kwijt bent. Je slaapt misschien wel slechter en piekert veel. Behalve deze mentale klachten kun je ook last krijgen van lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn en hartkloppingen.

 

Wanneer deze klachten ongeveer 6 maanden aanhouden wordt er gesproken van een burn-out.

 

Vaak is het een combinatie van verschillende gebeurtenissen, verplichtingen en problemen die zorgen voor overmatige spanning.