📧contact@vitatwist.nl

Uitstelgedrag

UITSTELGEDRAG: Jij en ik. We zijn allemaal uitstellers!

Pas als ik mijn mail heb bijgewerkt dan voel ik de rust om aan dat ene belangrijke project te beginnen. Als ik vandaag nog één keer pizza eet ga ik vanaf morgen echt gezonder eten. Of: als ik het huis heb opgeruimd, dan kan ik ontspannen mijn boek lezen. Allerlei gedachten om maar niet met die ene écht belangrijke taak te beginnen.

Als je denkt dat uitstellers mensen zijn die hun bezoek aan de tandarts continu voor zich uitschuiven, of mensen die hun rekeningen altijd te laat betalen, dan heb je het mis. Jij en ik. We zijn allemaal uitstellers.

Herken je je hierin en wil je weten wat je hiertegen kan doen? Let me know en stuur mij een pb via Insta, FB, LinkedIn of mail.

Over uitstellen gesproken…
De tijd gaat hard en het eerste kwartaal van 2022 ligt alweer achter ons. Heb jij gedaan wat je van plan was? Of zijn er dingen die je -nu we het er toch over hebben- voor je hebt uitgeschoven? Geen zorg, het is nooit te laat om te beginnen.

Merk je nu dat je dat lastig blijft vinden om een start te maken? Ik help je graag.

Weet je wat trouwens ook vaak wordt uitgesteld?
Tijd voor jezelf nemen. Vaak staat het to do puntje “tijd voor jezelf” ergens onderaan je prioriteitenlijstje, met als gevolg dat dit er als eerste vanaf valt als je een drukke agenda hebt. Herkenbaar?

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Wil je even loskomen van de dagelijkse drukte en is het tijd om op te laden? Stap dan letterlijk even uit de orde van de dag en ervaar wat rust en stilte met je doen. Ga mee, Let's Walk&Talk, ontspan en laad op! Benieuwd of deze Walk&Talk ook iets voor jou is?

Tijdens een gratis inspiratiegesprek bespreken we waar ik je mee kan helpen. Dit kost je niets, behalve een half uurtje van je tijd. Ik weet zeker dat ik je vragen kan beantwoorden en dat ik je nieuwe inzichten kan meegegeven.