📧contact@vitatwist.nl

Suikervrij Challenge

Herken jij jezelf in onderstaande:

 • Je kan moeilijk stoppen met het eten van zoetigheid.
 • Je moet elke dag, liefst de hele dag door zoetigheid eten.
 • Je voelt je slecht na het eten van zoetigheid. Toch eet je het een uur later opnieuw.
 • Je hebt last van stemmingswisselingen.
 • Je bent vaak moe en futloos.
 • Je bent vaak trillerig en dan neem je suiker.
 • Je voelt je vaak onrustig.

 

Dan ben jij misschien wel een tikje verslaafd aan suiker. En ik spreek uit ervaring, want ik was het ook. In 2011 begon ik mijn dag met een zoet drinkontbijt en thee met suiker. Om 9.30 uur begon ik mij al trillerig en hongerig te voelen. Ik greep naar een energie drankje, het liefst een groot blikje. Opvolgend had is snel trek en dat resulteerde in dat ik mijn lunch (liefst witbrood met zoet beleg) ook al rond 11 uur op at. Zo ging dat de hele dag door, met alle gevolgen van dien: ik werd langzaam dikker, ik had de hele dag door energiedips en ik kon mij moeilijk concentreren.Ik dronk veel cola, at veel chocolade en chips. Sinds 2015 deed ik dat anders. Ik begon met kleine stapjes. 

Dit alles begon middels een Challenge, zo suikervrij mogelijk eten en drinken, destijds een plan van 6 weken.

En dat kan jij ook, dit plan is om jou van de suikers te laten ontwennen in slechts. 21 dagen.

 

Met de 21 dagen suikervrij challenge: geen koek, geen snoep, geen frisdrank en geen zoet beleg. En dat gaan we samen doen.

 

Ga jij 3 weken aan de slag om van die suikerverslaving af te komen?

 

 • Ik ben 15 kilo lichter geworden na het afkicken van mijn suikerverslaving in 2015 (waarna nog meer kg's volgen middels andere methoden)
 • Ik heb minder energiedipjes.
 •  Ik ben vrolijker.
 • En ik kan mij veel langer concentreren.
 • Even 'terugvallen' kan. In je online omgeving, de speciale inlog pagina voor VitaTwist leden vindt je diverse tips, ik help je met moeilijke momenten.
 • Leer wat goede alternatieven zijn voor geraffineerde suiker.
 • Meet je progressie (kilo's, centimeters en humeur).
 • Ontdek wat jouw 'suiker guilty pleasures' zijn, die je echt niet wilt missen.
 • Vind inspiratie en motivatie of stel je vragen via mail of app aan mij.
 • Begrijp wat suiker met je doet en waarom minderen een goed idee is.
 • Diverse video's met kennis, opdrachten en motivatie.
 • Maak na 3 weken je eigen 'suiker-strategie' voor het leven.
 • 30% korting op een vervolg traject mocht jij je willen aanmelden voor individuele coaching.

 

De 5 voordelen

 • Minder kilo's
 • Meer energie
 • Meer concentratie
 • Minder stress
 • Minder energiedips

 

Na 21 dagen was ik 4,8 kilo afgevallen en ik had ineens bakken met energie. Ik ben doorgegaan met minder suiker en ik reset mijzelf 4x per jaar. Want ik geef toe; 'ik ben en blijf een zoetekauw,' dus soms geef ik er even aan toe, waarna ik mijzelf weer moet resetten.

 

Doe je mee?

 


«   »