📧contact@vitatwist.nl

Hulplijnen

VitaTwist biedt verschillende opties waarvan je gebruik kunt maken.  Ik vind het belangrijk dat je kunt kiezen voor wat het best bij jou past, op elk moment. Je mag ze natuurlijk ook met elkaar combineren!*

*Zelf vind ik persoonlijk contact prettig en belangrijk. Een face to face gesprek is dan ook een vorm waarvoor ik altijd zou kiezen. Waarom? Je ziet elkaar dus er is weinig ruimte voor miscommunicatie, helder en duidelijk communiceren, echt voelen hoe het voelt en meteen effect.

 

Face to Face

Het woord zegt het al, persoonlijk contact! Veel mensen vinden dat eng. Het is een soort drempel die ze voor hun gevoel even over moeten. Bij mij hoeft dat echter niet want ik kom gewoon naar je toe! (of een andere plek/ruimte waarvan jij vindt dat de coaching het meeste zinvol is). Denk aan wat het jou oplevert in plaats van wat je allemaal tegenhoudt. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Groepstraject

Ook dit woord zegt het al, groepstraject, in een groep van min 4 personen en dus contact! Veel mensen vinden dat eng. Het is een soort drempel die ze voor hun gevoel even over moeten. Bij mij hoeft dat echter niet want ik ben ervan overtuigd dat door de groepsdynamiek en het "in het zelfde schuitje zitten gevoel" juist een ieder elkaar versterkt.

Powerdate

In dit gesprek gaan we samen brainstormen. Alles wat in je opkomt schrijven we op. Daarna geef jij aan waar jij mee door wil, we leggen de focus vast. Als de focus vastgesteld is kijken we welke stappen gezet moeten worden om jouw focus vast te houden. Natuurlijk help ik je, je staat er niet alleen voor.

 

E-mail

Deze manier van coaching gaat via e-mail. Heb je een vraag, probleem of uitdaging? Dan kun je er voor kiezen om dit via de mail met mij te bespreken. Je kunt dit op elk gewenst moment doen, wanneer jij er zin en tijd voor hebt. Super handig dus als je druk bent of onregelmatig werkt.

Telefonisch

Heb je ergens mijn hulp bij nodig, wil je bijvoorbeeld advies of heb je een vraag, lukt het even niet of juist wel?! Dan mag je mij altijd bellen of appen. Ook een consult via de telefoon is mogelijk!

Skype/Zoom/Teams

Deze vorm van coaching/ counseling houdt in dat we elkaar zien en spreken via bijv. Skype. Het is een snelle en gemakkelijke vorm van coaching op elk moment en op elke plaats. Een perfect middel voor mensen die een druk schema hebben of verder weg wonen.

Online omgeving

Je krijgt toegang tot een online omgeving. Waar je tips, linkjes naar videofragmenten, e-books en meer kunt vinden. Momenteel wordt er hard gewerkt om deze online omgeving goed te vullen, het kan dus zijn dat er nog iets mist en alle feedback is van harte welkom: 

Heb je vragen? Bel of mail mij vooral!

✉️ contact@vitatwist.nl

📲 +31 6 82485111