šŸ“§contact@vitatwist.nl

Bedrijfscoaching - Traject VitaTwist Business, inhouse coaching!

 

Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt. Burn-out en stresspreventie, verzuim aanpakken en professioneel begeleiden. Belangrijk als je de sfeer en het bedrijf een beetje leuk en vitaal wil houden of weer zo wilt krijgen.

Traject VitaTwist Business, inhouse coaching

Het is knap vervelend als werknemers en/of werkgevers niet goed in hun vel zitten en daardoor niet goed functioneren en presteren. Dit gaat vaak ten kosten van de sfeer en de omzet, niet gezellig en niet productief. Denk aan ziekmeldingen of ontslagbrieven. De gemiddelde verzuimduur van een burn-out is 242 dagen. Dat kost dus tijd én geld.

Vaak is hier een reden voor. Met “Traject VitaTwist Business” help ik werkgevers en werknemers uit te spreken wat er speelt en problemen aan te pakken. Hoe voer je überhaupt een gesprek? Dit kan ook voor beide kanten lastig zijn.

Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op.

Bedrijfscoaching brengt de helikopterview inhouse

Ik geef inzicht in moeilijkheden, kansen en mogelijkheden, voor mens en organisatie. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een nieuwe koers. Inzicht in talent, valkuilen, sterke punten van individuen en teams zijn zeer waardevol. Werknemers en werkgevers worden gericht geholpen. Op een positieve manier en met een luisterend oor. Ik luister ook vooral naar wat er niet gezegd wordt. De volgende stap is om er wat mee te doen, praktische actie en zo verzuim en onvrede aan te pakken en te voorkomen.

Misschien vind je het als werkgever wel lastig om je personeel op een positieve manier aan te sturen of te laten groeien. Ook dit is een van sterkte punten van VitaTwist coaching.

Resultaat

Mijn manier van coachen is  persoonlijk, passend, resultaatgericht en met een beetje humor. Inhouse coaching is op maat, uniek en effectief.

Een persoonlijk traject is hier ook zeker mogelijk en soms ook noodzakelijk wij zullen vervolgens overgaan in een individueel traject.

Verschillende facetten aangepakt

  • Professionele begeleiding voor werknemers
  • De relatie tussen werkgever en werknemer

Balen is dat als een werknemer met een burn-out of stressklachten uitvalt. Signaleer dit op tijd om vervelende situaties te voorkomen! Coaching op mensniveau, gericht op de persoon en organisatie zelf. Een luisterend oor en praktische actie.

Het begrip “tijd” speelt vaak een rol. Samen bekijken we welke aanpak past en gaan hiermee aan  de slag zodat snel resultaat geboekt zal worden. Dit bespaard tijd én geld.