šŸ“§contact@vitatwist.nl

Individuele coaching

Individuele coaching helpt je bij verschillende uitdagingen. Of dit nu privé en/of zakelijk is, we gaan er samen, praktisch, to the point en met snel resultaat, aan werken. Graag geef ik jou de juiste tools en handvatten die ook echt bij je passen.

Wat is individuele coaching

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. De kracht van individuele coaching door VitaTwist is dat ik de juiste tools inzet om jou te laten groeien. Met weinig blabla en met snel resultaat. Binnen 4 tot 8 afspraken is er voelbaar en zichtbaar verandering. Uiteindelijk moet jij het doen en samen gaan we ervoor zorgen dat het bij jou past, dus dat je het resultaat vast kunt houden.

Hoe werkt individuele coaching

Na de kennismaking plannen we een intake gesprek. Tijdens de intake ga ik verder met de informatie die ik vanuit het kennismakingsgesprek heb verzamelt. Op deze manier heb ik snel de rode draad te pakken en kunnen we gericht aan de slag. VitaTwist is een professionele gesprekspartner met een eigen, unieke, methode die altijd afgestemd wordt op jouw wensen en behoeften. Stoppen met tijd verspillen aan wat niet werkt en focus op wat wel werkt.

Waarom coaching van VitaTwist

Geregeld krijg ik de feedback van mijn coachees dat mijn coaching duidelijk, eerlijk, met respect en zelfs ook een beetje gezellig is. Persoonlijk coachen vind ik een belangrijk aspect. Zeker bij individuele coaching is het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om te werken aan je uitdagingen en/of talenten. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Iedereen kan een coach gebruiken in mijn ogen.

Vaak weet je eigenlijk al wat je anders wilt maar hoe je daar komt is dan nog de vraag. Hier help ik je bij op een manier die bij jou past. Iedereen is anders, uniek, en dat vraagt een unieke aanpak.

Ik, Chantal, VitaTwist, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

 

Power tools

Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in eetproblematiek, scheiding, verlies, hooggevoelig en perfectionistisch zijn. Deze talenten zet ik in om snel resultaat neer te kunnen zetten. Tevens is dit een voorbeeld van waar ik zelf, tot een aantal jaar terug, tegenaan liep. Omdat ook ik wel wist dat er iets anders moest, maar niet hoe. Ik heb geleerd om vanuit rust en respect te handelen, in plaats vanuit stress en onzekerheid. Ook voor jou is dit mogelijk.

 

Er zijn diverse individuele trajecten te volgen bij VitaTwist:

  • Body & Brein traject (op maat gemaakt)
  • VitaTwist Lifestyle traject
  • VitaTwist Body traject

  • VitaTwist Brein traject

  • Walk & Talk coaching
  • Powerdate 1,5 uur
  • Gratis consult

 

Wil je meer info en een passend advies neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op zodat ik tijd voor je inplan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

 

 

Lees meer...