📧contact@vitatwist.nl

Groepstraject coaching

Faith-Methode groepstraject

Zelfvertrouwen, energie, vrijheid, rust en ruimte in je hoofd…. wie wil het niet?  

Er zijn zoveel manieren en er zijn zoveel boeken. Maar wat echt werkt? Hoe krijg je het heft weer in eigen handen nadat het leven je hard geraakt heeft? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt in oude gewoontes?  

"It all starts with Faith"

De Faith-methode geeft je zicht op jouw manier van naar de wereld kijken. Een manier die gevormd is door wat jij van huis uit hebt meegekregen, door wat jij hebt geleerd, hebt meegemaakt en wat door wat jou is overkomen.  

Met andere woorden, je leert jezelf echt kennen. Maar dat gaat niet vanzelf, dat vraagt commitment, gedrevenheid en een verlangen om de leiding over je eigen leven weer te pakken. 

Waarom in een groep?

 • Voordeel 1:

  Door jouw eigen kaders en je grenzen te leren kennen, heb je een basis voor altijd. 
 • Voordeel 2:

  Door dit met gelijkgestemden te doen, voel je je gesteund. Je zal merken dat anderen met hetzelfde worstelen en je kunt anderen ook helpen om door hun eigen proces te gaan.  
 • Voordeel 3:

  Het traject duurt 5 maanden, waarin wij elkaar 6x ontmoeten. Er zijn vele on-line ontmoetingen en ook 6x 1-op-1 coaching.

Toch interessant zo’n groep…

Maar, er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar en we starten op een aantal keer per jaar.

Een kleine, exclusieve groep waarbinnen je dus erg veilig bent. Zo kunnen we iedereen ook die aandacht geven die hij of zij nodig heeft. En de kracht van de groep zorgt ervoor dat je je niet meer alleen voelt. We motiveren, stimuleren en spiegelen elkaar. En, er zal zeker ook gelachen worden! 

Wat is dan die Faith-methode?

Heb jij het idee dat je de leiding over je leven kwijt bent? Dat jij niet zelf meer bepaalt hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet? Een tegenslag of heftige periode in je leven kan ervoor zorgen dat je jezelf niet meer bent. Het belemmert je in goed functioneren, lekker leven en het roer weer in eigen handen te hebben.

Is  het hoog tijd om jezelf weer op de rails te zetten? Met de Faith-methode bieden wij vijf modules die jou hierbij helpen. En binnen de kaders van deze modules, stemmen we alles op jou persoonlijk af.  Zo weet je waar je aan toe bent en bepaal jij wat je wilt.

Faith geeft je de handvatten die je zelf kan toepassen. Dit geeft een snel en blijvend resultaat.

Overal op de site vind je meer informatie. Hier vind je precies wat de vijf modules inhouden.

Waarom bij via VitaTwist bij Krachtig Mens? 

‘Jouw blik op de werkelijkheid is ontstaan door wat je hebt meegemaakt in je leven, wat je geleerd hebt en door wat jou is overkomen. Hierdoor reageren wij niet op wat er echt gebeurt maar op wat onze perceptie is van wat er gebeurt. Als je dat inziet, ben je instaat om te groeien.’ 

Krachtig Mens coacht mensen door ze te helpen met dat inzicht en het in kaart brengen van die perceptie. Zo ontwikkel je persoonlijk leiderschap. VitaTwist werkt nauw samen met Krachtig Mens, Inge Miltenburg-Bos. 

Wij werken met de Faith-methode. Deze evidence based methode bestaat uit vijf modules die je zicht geven op jouw manier van denken, handelen en voelen. Ontwikkelt door Inge zelf na jarenlange studies, ervaringen, sterker door tegenslagen en meer.

Heb je er belangstelling voor om onderdeel te worden van deze unieke groep?

Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij binnen 24 uur (werkdagen) contact met je op. Je kunt ons dan alle vragen stellen en wij geven zo eerlijk mogelijk antwoord. We zullen het dus ook zeggen als de Faith-methode niet bij je past. 

Meer informatie groepstraject

Als je meer informatie wilt hebben over het groepstraject, laat dan hier je gegevens achter.

 

Wat is individuele coaching

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. De kracht van individuele coaching door VitaTwist is dat ik de juiste tools inzet om jou te laten groeien. Met weinig blabla en met snel resultaat. Binnen 4 tot 8 afspraken is er voelbaar en zichtbaar verandering. Uiteindelijk moet jij het doen en samen gaan we ervoor zorgen dat het bij jou past, dus dat je het resultaat vast kunt houden.

Hoe werkt individuele coaching

Na de kennismaking plannen we een intake gesprek. Tijdens de intake ga ik verder met de informatie die ik vanuit het kennismakingsgesprek heb verzamelt. Op deze manier heb ik snel de rode draad te pakken en kunnen we gericht aan de slag. VitaTwist is een professionele gesprekspartner met een eigen, unieke, methode die altijd afgestemd wordt op jouw wensen en behoeften. Stoppen met tijd verspillen aan wat niet werkt en focus op wat wel werkt.

Waarom coaching van VitaTwist

Geregeld krijg ik de feedback van mijn coachees dat mijn coaching duidelijk, eerlijk, met respect en zelfs ook een beetje gezellig is. Persoonlijk coachen vind ik een belangrijk aspect. Zeker bij individuele coaching is het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om te werken aan je uitdagingen en/of talenten. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Iedereen kan een coach gebruiken in mijn ogen.

Vaak weet je eigenlijk al wat je anders wilt maar hoe je daar komt is dan nog de vraag. Hier help ik je bij op een manier die bij jou past. Iedereen is anders, uniek, en dat vraagt een unieke aanpak.

Ik, Chantal, VitaTwist, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

Power tools

Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in eetproblematiek, scheiding, verlies, hooggevoelig en perfectionistisch zijn. Deze talenten zet ik in om snel resultaat neer te kunnen zetten. Tevens is dit een voorbeeld van waar ik zelf, tot een aantal jaar terug, tegenaan liep. Omdat ook ik wel wist dat er iets anders moest, maar niet hoe. Ik heb geleerd om vanuit rust en respect te handelen, in plaats vanuit stress en onzekerheid. Ook voor jou is dit mogelijk.

 

Er zijn diverse individuele trajecten te volgen bij VitaTwist:

 • Body & Breien traject (op maat gemaakt)
 • VitaTwist Lifestyle traject
 • VitaTwist Body traject

 • VitaTwist Brein traject

 • En meer

 

Wil je meer info en een passend advies neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op zodat ik tijd voor je inplan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

✉️ contact@vitatwist.nl

 

 

 

 

Lees meer...