šŸ“§contact@vitatwist.nl

Lichter Leven Traject

Of je nu wilt afvallen, grip op jouw leefstijl wilt hebben en/of wilt leren wat jouw body & brein nodig hebben om fitter en luchtiger door het leven te gaan, ik ga je helpen dit te realiseren en dat alles op een fijne manier die precies bij jouw past.

 

Wat is jou overkomen waardoor jij een ongezond leefpatroon bent gaan leven?

 

Door middel van 5 stappen, positiviteit, de juiste kennis, motivatie, inspiratie, mindset én zonder verboden zal ik je helpen je doelen te halen.

 

Durf jij het aan?

Meld je aan voor het 1-op-1 traject "Vitatwist lichter leven traject!" 

 

Dit kun je verwachten:

 

 • Normaal en lekker eten
 • Iedere week 1 kilo vet verliezen
 • Afvallen zonder honger te lijden
 • Geen shakes, maaltijdvervangers of koolhydraatarme fratsen

 

Dit krijg je:

 • 44 vet verbrandende recepten
 • 4 complete weekschema’s
 • beweegtips
 • voorbereidingstraject
 • coaching email serie
 • ondersteuning via de email
 • en de keuze om 5 fysieke afspraken in te plannen

 

Lichter Leven Traject is individuele coaching

Individuele coaching helpt je bij verschillende uitdagingen. Of dit nu privé en/of zakelijk is, we gaan er samen, praktisch, to the point en met snel resultaat, aan werken. Graag geef ik jou de juiste tools en handvatten die ook echt bij je passen met de keuze om dit in 5 fysieke stappen van 1,5 uur met mij  in te plannen of enkel online en via email.

Wat is individuele coaching

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. De kracht van individuele coaching door VitaTwist is dat ik de juiste tools inzet om jou te laten groeien. Met weinig blabla en met snel resultaat. Binnen enkele afspraken is er voelbaar en zichtbaar verandering. Uiteindelijk moet jij het doen en samen gaan we ervoor zorgen dat het traject op maat werkt & bij jou past, dus dat je het resultaat hierna ook vast kunt houden.

Hoe werkt individuele coaching

Na de kennismaking (vaak per telefoon) plannen we een eerste gesprek. Tijdens het eerste gesprek ga ik verder met de informatie die ik vanuit het kennismakingsgesprek heb verzamelt. Op deze manier heb ik snel de rode draad te pakken en kunnen we gericht aan de slag. VitaTwist is een professionele gesprekspartner met een eigen, unieke, methode die altijd afgestemd wordt op jouw wensen en behoeften. Stoppen met tijd verspillen aan wat niet werkt en focus op wat wel werkt!

Waarom coaching van VitaTwist

Geregeld krijg ik de feedback van mijn coachees dat mijn coaching duidelijk, eerlijk, met respect en zelfs ook een beetje gezellig is. Persoonlijk coachen vind ik een belangrijk aspect. Zeker bij individuele coaching is het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om te werken aan je uitdagingen en/of talenten. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Iedereen kan een coach gebruiken in mijn ogen.

Vaak weet je eigenlijk al wat je anders wilt maar hoe je daar komt is dan nog de vraag. Hier help ik je bij op een manier die bij jou past. Iedereen is anders, uniek, en dat vraagt een unieke aanpak.

Ik, Chantal, VitaTwist, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

 

Power tools

Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in eetproblematiek, scheiding, verlies, hooggevoelig, verslavingsgevoelig in voeding en perfectionistisch (willen) zijn. Deze talenten zet ik in om snel resultaat neer te kunnen zetten bij de client. Tevens is dit een voorbeeld van waar ik zelf, tot een aantal jaren terug, tegenaan liep. Omdat ook ik wel wist dat er iets anders moest, maar niet hoe. Ik heb geleerd om vanuit rust en respect te handelen, het aangaan, voelen, de juiste twist inzetten, in plaats vanuit stress en onzekerheid. Ook voor jou is dit mogelijk.

Wil je meer info over het traject, de kosten en een passend advies neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op zodat ik tijd voor je inplan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

 

 

Lees meer...