šŸ“§contact@vitatwist.nl

 Als ondernemer heb je vaak volle dagen, altijd wat te doen en ben je eigenlijk nooit klaar met je werk of andere, lopende/ slepende zaken die je bezighouden. Alles lijkt liever gister dan vandaag te moeten. Ondernemerscoaching zorgt ervoor dat je weer overzicht en rust krijgt, op een praktische manier. Time-management en prioriteiten stellen.

 

Wat is ondernemerscoaching

VitaTwist is een professionele gesprekspartner met een to the point aanpak. Geen blabla maar gericht aan de slag met uitdagingen of zaken waar jij tegenaan loopt. Je hebt al genoeg te doen, dus prettig als je snel terecht kan, én dat kan.

Binnen 4 tot 8 afspraken zie je al zichtbaar verandering. Zelf ben ik ondernemer dus begrijp ik dat praktisch en duidelijk coachen een must is. Dit mag je dan ook verwachten. Samen met jou kijk ik mee waar zaken geoptimaliseerd kunnen worden en geef ik handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt, met snel resultaat. 

Hoe werkt het

Vaak weet je wel dat dingen anders kunnen en loop je er al een tijdje mee rond omdat je misschien vind dat je het alleen moet doen. Of omdat je niet de tijd hebt om er iets aan te doen. Waarom aanmodderen terwijl coaching je nieuwe inzichten, handvatten en tools zal geven?

Na een kennismakingsgesprek weet jij meteen waar je aan toe bent en waar we samen aan gaan werken. Snel anticiperen is een van mijn krachten net als de rode draad pakken en hier praktische inzichten + handvatten voor geven. Zo ga jij met duidelijkheid en overzicht de deur uit.

De voordelen van ondernemerscoaching op een rijtje

  • Duidelijk en overzichtelijk
  • To the point en met weinig gedoe
  • Binnen 4 tot maximaal 8 sessies resultaat

Traject & kosten op aanvraag.