📧contact@vitatwist.nl

Vitatwist 21 dagen suikervrij challenge

Tijdens deze 21 dagen suikervrij challenge ga je proberen 3 weken zonder geraffineerde suiker te leven. Daarbij let je vooral op koek, snoep, frisdrank en zoet beleg, maar ik zal ook inzoomen op andere soorten suikers in verschillende producten.

Ook wil ik je bewust maken wat suikers met jouw brein, jouw energie en jouw gevoel doen. Suikers kunnen namelijk grip krijgen op jouw leefstijl waardoor je in een neerwaartse spiraal terecht komt op lange termijn als je hier gevoelig voor bent. Buiten het feit dat het gevaarlijk kan zijn voor jouw lijf, jouw tanden, diverse ziekten aan kan wakkeren en overgewicht in de hand werkt.

Want denk je nu echt dat de korte rush van suikers je iets op lange termijn opleveren?

Ervaar het zelf en doe mee!


Je kunt kiezen uit 3 challenge opties:

 1. Virtueel VitaTwist Suikervrij Challenge
 2. Fysieke individuele VitaTwist Suikervrij Challenge
 3. Bij genoeg animo keuze uit Groepstraject

Wat kun je verwachten:

 • Intensieve virtuele begeleiding
 • 53 recepten
 • Tips & twists
 • Uitleg, coaching & het duwtje in jouw rug
 • Mogelijkheid tot persoonlijk contact

Bij de fysieke keuze mogelijkheid:

 • 2 fysieke afspraken op de praktijk in Maarssen van 30 minuten
 • 2 tussentijdse telefoon of FaceTime momenten van 15 minuten
 • 2 meet & weegmomenten
 • Maatwerk voedings- & beweegplan
 • Extra tips & twists
 • Korting op een vervolg traject binnen 12 maanden na aanvang

Ervaar het zelf en doe mee!

 

Wil je meer info en een passend advies neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op zodat ik tijd voor je inplan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

✉️ contact@vitatwist.nl

📱 06 824 851 11

 


zomer 2010

kerst 2021

 

Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in eetproblematiek. Omdat voor 2010 wel wist dat er iets anders moest, maar niet wist hoe ben ik gaan studeren, heb ik diverse trajecten ervaren, ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren in body & brein en heb ik geleerd om vanuit rust en respect te handelen, in plaats vanuit stress en onzekerheid. Ook voor jou is dit mogelijk.


Misschien is een leuk weetje dat ik in 2010 een maatje 50 had? ;-) Als ik het kan, kun jij het ook!

 

13 juni gaat de 'Nationale Suiker Challenge' van 7 dagen van start, door mee te doen aan dit traject van 21 dagen, zorg je dat je echt afgekickt bent van suikers & gaat een groot deel van de opbrengst naar het Diabetes Fonds.

"Vrij van het dagelijkse gedoe rond bloedsuiker, van hypo’s, hypers en van zorgen over complicaties. Daar vecht het Diabetesfonds voor! Daarom investeren zij in onderzoek, voorlichting en praktische oplossingen die het leven met diabetes makkelijker maken. Ze kunnen dat alleen doen dankzij bijdragen, groot of klein, van mensen zoals jij. Daarom is elke donatie meer dan welkom! Help je ook mee? Zo werken we samen aan vrijheid voor iedereen met diabetes. Dank je wel! " - Namens het Diabetesfonds.