📧contact@vitatwist.nl

Voedingsproblematiek & coaching

Voeding- & Bewegingscoaching ookwel "Lifestyle coaching" helpt je bij verschillende uitdagingen. Of dit nu te maken heeft met gezonde bewuste keuzes, tot het niet kunnen verdragen van bepaalde voedingsstructuren in de mond, van overgewicht tot lichtgewicht, we gaan er samen, praktisch, to the point en met snel resultaat, aan werken. Graag geef ik jou de juiste tools en handvatten die ook echt bij je passen. Hier geldt dat deze coaching maatwerk en discreet begeleid wordt.

 

Stap 1 is een intakegesprek, eet,- & beweegdagboek waarna na het intakegesprek gekeken wordt naar welk traject passend is. Vaak volgt een intensief start traject waarbij de FAITH-methodiek toegepast zal worden, dit is raadzaam, om eerst met "de billen bloot" te gaan.

Er zijn diverse individuele trajecten te volgen bij VitaTwist:

Body & Brein traject (op maat gemaakt) is een combi tussen balans in werk/privé & voeding/beweging

VitaTwist Lifestyle traject 

VitaTwist Body traject 

VitaTwist Brein traject

En meer...

 

Wil je meer info en een passend advies neem dan vooral vrijblijvend contact met mij op zodat ik tijd voor je inplan voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

✉️ contact@vitatwist.nl

 

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. De kracht van individuele coaching door VitaTwist is dat ik de juiste tools inzet om jou te laten groeien in zelfvertrouwen en kunnen. Met weinig blabla en met snel resultaat. Binnen 6 tot 16 afspraken is er voelbaar en zichtbaar verandering. Uiteindelijk moet jij het doen en samen gaan we ervoor zorgen dat het bij jou past, dus dat je het resultaat vast kunt houden.

Hoe werkt deze coaching

Na de kennismaking plannen we een intake gesprek. Tijdens de intake ga ik verder met de informatie die ik vanuit het kennismakingsgesprek heb verzamelt. Op deze manier heb ik snel de rode draad te pakken en kunnen we gericht aan de slag. VitaTwist is een professionele gesprekspartner met een eigen, unieke, methode die altijd afgestemd wordt op jouw wensen en behoeften. Stoppen met tijd verspillen aan wat niet werkt en focus op wat wel werkt voor jou.

Waarom coaching van VitaTwist

Geregeld krijg ik de feedback van mijn coachees dat mijn coaching duidelijk, eerlijk, met respect en zelfs ook een beetje gezellig is. Persoonlijk coachen vind ik een belangrijk aspect. Zeker bij individuele coaching is het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om te werken aan je uitdagingen en/of talenten. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Iedereen kan een coach gebruiken in mijn ogen.

Vaak weet je eigenlijk al wat je anders wil maar hoe je daar komt is nog de vraag. Hier help ik je bij op een manier die bij jou past. Iedereen is anders, uniek, en dat vraagt een unieke aanpak.

Chantal, van VitaTwist, is een professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen, nu én later, op werk- en/of privégebied.

 

Power tools

Zelf ben ik, naast professional, ervaringsdeskundige in eetproblematiek, scheiding, samengestelde gezinnen, hooggevoelig en perfectionistisch zijn. Deze talenten zet ik in om snel resultaat neer te kunnen zetten. Tevens is dit een voorbeeld van waar ik zelf, tot een aantal jaar terug, tegenaan liep. Omdat ook ik wel wist dat er iets anders moest, maar niet hoe. Ik heb geleerd om vanuit rust en respect te handelen, in plaats vanuit stress en onzekerheid. Ook voor jou is dit mogelijk.


Misschien is een leuk weetje dat ik in 2010 een maatje 50 had? ;-) Als ik het kan, kun jij het ook!

Lees deze ook blog eens: Heb ik een eetstoornis?

 

2010

kerst 2021