šŸ“§contact@vitatwist.nl

5-daagse eLearning: Hoe krijg ik weer de leiding over mijn voedingspatroon?

Leer in 5 dagen hoe je op een eenvoudige manier een start kunt maken om je voedingspatroon  weer in eigen hand te krijgen.
Niet heel ingewikkeld maar wel dat zetje wat je nodig hebt om zelf de leiding te pakken.
Want je kunt er over blijven nadenken maar je kunt ook iets gaan doen!
 

Wat gaan we doen? 

Tijdens het opstarten van jouw dag krijg je een filmpje en een To Do For This Daym (PDF) waar je extra inspiratie en motivatie kunt vinden voor die dag. 

Pas datgene wat ik je vertel in het filmpje, die dag toe. Gewoon doen en heb er vooral ook plezier in. 

Na die vijf dagen ga je al een verschil merken. Je zal zien dat er een zaadje is ontkiemd waarvan je niet (meer) wist dat je die had. 

De periode daarna kan je zelf verder gaan met wat je geleerd hebt, zodat deze vijf dagen er voor gaan zorgen dat je echt de leiding weer hebt over jouw voedingspatroon.

Als je het traject hebt afgerond, zijn wij natuurlijk super benieuwd wat het met je gedaan heeft. Daarom nemen we nog even contact met je op om te horen wat het je heeft opgeleverd. 

 

Wat houdt het in: 

Dag 1: Feel – hoe gaat het eigenlijk met je? Sta je wel eens stil bij hoe jij je voelt? Wat er door je heen gaat? Deze dag staat in het teken van bewust voelen, bewust eten, bewust drinken en beweeg...

Dag 2: Attention – Wat zeg je eigenlijk tegen jezelf? Waar richt jij je aandacht op? Kijk je naar wat er mis kan gaan of denk je ook wel eens na over wat er goed kan gaan? Proef je eigenlijk wel goed? Kauw je het eten voldoende? Sta of zit je tijdens de maaltijden? En wat beweeg je in de week?

Dag 3: Inspiration – Wanneer voelde jij je nu eigenlijk het meest vitaal en energiek? Hoe oud of jong was je, hoe zag je eruit, welk gewicht had je, hoe was je conditie en wat deed je toen allemaal op een dag, in een week? Wat at en dronk je?

Dag 4: Time – Tijd is niet te koop en je kunt het maar een keer uitgeven. Hoe bewust ben jij je van je tijd? En ben je bewust dat je lichaam jouw tempel is? Hier moet je zuinig op zijn en jij bent het ook waard om een gezond vitaal en energiek lijf te onderhouden.

Dag 5: Heal – Stress, negativiteit en andere ongemakken hebben een slechte uitwerking op je lichaam. Je geest en lijf dienen in balans te zijn. Wat verteld jouw lichaam je?  

In slechts vijf dagen kan je een start maken om weer de leiding te krijgen over je leven.


Je kunt niet altijd beïnvloeden wat je overkomt maar wel hoe je ermee omgaat.
En als je die verantwoordelijkheid bij jezelf kunt leggen…. dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open.  

De investering is laag. 

Echt heel laag als je bedenkt dat het je leven kan veranderen. Maar we gunnen die grote groep mensen de kans om weer in zichzelf en het leven te gaan geloven: 

Voor slechts € 19,95 krijg je: 
  • 5 dagen lang start je de dag met een filmpje 

  • 5 dagen lang krijg je een To Do For This Day Sheet, waarop staat hoe het ook al weer werkt.  

  • 5 dagen lang krijg je stof tot nadenken en natuurlijk ook nog lol 

  • 5 dagen lang geef je jezelf elke dag een zetje de positive kant op 

  • 5 dagen lang waardevolle informatie over jezelf. 

  • En als afsluiter ook nog een goed gesprek met een van ons. 

 

Waarom is het zo laag?  

Wij geloven heel erg in onze manier van werken. Al jarenlang helpen wij mensen om weer aan het roer van hun eigen leven te komen staan.  

In deze tijd zien we dat er een grote groep mensen behoefte heeft aan antwoorden. Het leven kan er immers zo maar ineens anders uitzien. Dan lijkt het net of je geleefd wordt en ga je nadenken over; is dit het nu. Is dit wel wat ik wil met mijn leven. Of, wat als het nog een keer gebeurt 

Met andere woorden; grote onverwachte veranderingen roepen vragen op en maken onzeker en wiebelig. Wij hebben de manier gevonden om die onzekerheid om te keren naar een stabiele en stevige basis. Een die al in jou zit maar er nu uit mag komen.  

Deze korte 5-daagse e-Learning geeft je een eerste zetje de goede richting op. Voor de een is het net genoeg en een ander heeft daarna behoeft aan nog meer. Maar ga het eerst ervaren en heb vooral ook plezier. 

 

 

Meld je nu aan en geef jezelf weer die controle terug!